Aaryan
Forum Üyesii
Önce bugün her Beşiktaşlı’nın içinin cız ettiği gündür. Bazılarının gençliğinin bazılarının çocukluğunun bazılarının ise olgunluğunun kahramanı aramızdan ayrıldı 11 yıl önce bugün. Süleyman Seba başkanımızın ruhu şad olsun. Görmeyenler, yaşamayanlar çok şanssız.. Onun zamanına şahit olup da bu günleri gören taraftarı eminim ki benim ile paralel düşünüyordur. Fırsat olsa da başkana durumu rapor etsek, şikayetlerimizi yapsak diyorlardır. . Sen gittin gideli buralar bozuldu başkanım, kendileri bir parça sevinmek için Beşiktaş’ı da Beşiktaşlı’yı da üzüyorlar. Hep bir kişiye ve onu çok yakınlarının egosantrik yönetimlerinden hayır bekliyoruz hep de aynı sonuçlarla karşılaşıyoruz buna karşılık rakipler işleri yukarıdan çözüp işlerine bakıyorlar demek istiyorlardır. Ama maalesef böyle bir şansımız yok. Ne heyecan kaldı ne de umut..Bekliyoruz.. Öylece oturduk bekliyoruz.. Taraftarın bir kısmı hala umutsuzca, kendilerine gazeteci diyen ama sosyal medyada bir internet sitesinde sadece duyumculuk yapıp duyduklarını, duymadıkları ile harmanlayıp takipçilerine salan kişilerin ağzının içine bakarken bazıları artık umudunu yitirdi, ne gelirse gelsin ne olcaksa olsun kafasına girmiş durumda. Geçen sayın başkanın basın toplantısında da gördük ki camianın iletişimi yukarıda tarifini yaptığım kişilere kalmış kockoca kulüp başkanı bunlarla aynı sala binmiş soru cevap şeklinde yol alıyor. Artık o kesimi yönetmek demek tüm taraftarı yönetmek olduğu için başkanın ve yakın çevresinin bu işe çok ciddi baktıkları anlaşılıyor. Hadi bunu geçelim kendi dertleri diyelim de başkanın açıklamaları benim de dertlerim oluyor maalesef . Dobrasından yazalım kimse de kusura bakmasın. Başkanın verdiği izlenim ben bir karanlık yola girdim darbeler almaya başladım, en az ne kadar alır da çıkarım ben bu işten şeklinde. Ama bu arada da yiğitliğe çamur sürdürmeden ya tutarsa mantığında bir şeyler yapma peşinde. Bu tip başkanlar Beşiktaş’a zarar veriyor. Ya sayın Bilgili ya da sayın Orman gibi denizin bittiğini görüp hemen uzayacaksın ya da Arat gibi yahu deniz var ama benim üzerimde mayom yok ne yapıyorum deyip kaçacaksın. Allahları var Bilgili ve Orman başarı da kazandılar.. Peki Serdal başkan ne dedi bu aralara gelirken? 1 saniye bile kaybedecek zamanımız yok dedi doğru mu? Pazartesi ne dedi toplantıda? Fırsat bekleyeceğiz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Sancho da Sancho. Yahu bu takımın tek eksiği Sancho ya da 11 numara mı yoksa neredeyse 11 adam mı? 1 sol açık mı yarışmacı yapacak seni? Rashica varken sağ açık almam ne demek mesela? Rashica senin ana tablona girebilir mi? Çok seviyorsan tutarsın takımda yaparsın gelen sağ açığın yedeği. Senin Orta saha da (Rafa yı da orta saha sayarsak tabi) alternatif oyuncun kim ? Demir Ege, Kartal, Salih, Tayfur öyle mi? Peki bunlar GS ya da FB’nin ilk 24’üne girebilirler mi? Senin sağ bekin kim ? Dedi ya başkan sağ bekimiz var aslında. Çok seviyorsan Svenson’u, alırsın bir sağ bek yaparsın onun yedeği değil mi? Senin stoper alternatifin kimler? Necip, Talha? Peki bunlar bırak kadroya girmeyi rakiplerin semtinde ikametgah alabilir mi? Asıl stoperlerinin bile onlarla idmana çıkabileceği bile şüpheli aslında..Kibar kelimelerle soralım yahu başkan bizle dalga mı geçiyor? Tek eksiğimiz sol açık ve sağ bek miş!! Bu camiaya ilk geldiğinde başkan başka neler dedi? Benden öyle Yıldız, mıldız beklemeyin scoutlara yatırım yaptım dedi mi? Dedi gitti Orkun’u aldı..Benden öyle 30 yaş üstü beklemeyin dedi mi? Dedi şimdi sağ bek bulamıyor büyük ihtimalle Vazquez, Tavarnier vb lere gönderme yapıyor. Büyük ihtimalle onlar da 2-3 sene kontrat istiyor basin toplantısı üzerinden hem onlara mesaj veriyor hem de bize alabilirimin yolunu yapıyor.. Kestirmeden açık açık yazalım. Sayın Adalı ya gençlerle oynayıp borcunu ya da para harcayıp rakiple arandaki farkı kapatacaktınız. Siz 2. Yolu seçtiniz artık bunun arasını deresini yapamazsınız. Forvete Abraham alıp Rashicadan orta bekleyemezsiniz. Eğer bu işe 30 milyon euro 8 numara alarak başlıyorsanız devamın da paraya pula bakmadan mecburen takımı hakkıyla tamamlayacaksınız. Çok bayıldığınız Sancho beklerken bile sol açığa adam alacaksınız. Adam Duran çıkartıp Talisca alırken, Osimen alternatifi Icardi yaparken sadece Sancho da Sancho diyemezsiniz. Böyle devam ederseniz başkaları Don Kişot olurken, siz Sancho Pancho olur seçim sandığını bu camianın önüne tekrar getirirsiniz. Allah kolaylık versin.. Bülent Bilirgen / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..