Aaryan
Forum Üyesii
Al Musrati'yi Verona'ya kiralayan Beşiktaş son olarak Muci'yi Trabzonspor'a kiraladı.Yorumculuk yaparken Sergen Yalçın bu iki futbolcu hakkında şunları söylemişti.Sergen Yalçın: ''Musrati ve Muçi, zannediyorsam geçen devre arası alındı. İkisinin toplam maliyetleri, kontratlarıyla birlikte yanılmıyorsam 40 milyon euroya yakın! Bak! 2 oyuncu 40 milyon euroya yakın! Bu oyuncuları kim izledi? Size kim aldırdı? Bu 2 kulüp var ya bayram etmişlerdir bu oyuncuları bu paralara Beşiktaş'a satınca. Bak orada bir bayram havası oluşmuştur. Valla şölen mölen yapmışlardır. Festival gibi bir şey yapmışlardır bu oyuncuları bu paralara sattıkları için... Bana göre, ben kendi açımdan söyleyeyim, ben bu oyuncuları izlemiş olsam ben bunlara 1 milyon euro bonservis verdirtmem!''İşte o video:Ben olsam bonservislerine 1 milyon euro bile verdirtmem demişti ve gelir gelmez Muci ve Musrati'yi gönderdi!#Beşiktaş pic.twitter.com/45kgre5d7M— Duhuliye (@duhuliyecomtr) September 6, 2025 Sergen Yalçın'ın bu sözleri Musrati ve Muçi takımdan ayrılınca sosyal medyada gündem oldu.duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..