Aaryan
Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı;"Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş GAİN arasında oynanacak 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın tarihi açıklandı.Türkiye Basketbol Federasyonunun X hesabından yapılan açıklamaya göre 24 Eylül Çarşamba günü, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak.Beşiktaş GAİN, Gloria Pre-Season Games 2025 Hazırlık Turnuvası'nda üç karşılaşmada yer aldı ve;Beşiktaş GAİN 62 / Zenit BC 65Beşiktaş GAİN 90 / Esenler Erokspor 70Beşiktaş GAİN 86 / TOFAŞ 81 sonuçlarını aldı. Turnuva bitiminden 10 gün sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşması olacak. Fenerbahçe Beko karşısında nasıl bir Beşiktaş bizi bekliyor?"Ahmet Kandemir;Öncelikle maçla ilgili şunu söylemek istiyorum. İki takımda kadrolarında revizyon yaptılar. Özellikle Beşiktaş, kendi kadrosunda tutamadığı hiç bir oyuncu olmadı. Bu bir avantaj. Fenerbahçe önemli oyuncularını kaybetti. Ama sonuç olarak çok yüksek bütçeli takım mutlaka onların yerlerini kapatacaktır. Tabi sezon öncesi olduğu için sürprize gebe bir müsabaka olacağını düşünüyorum çünkü her iki takımında daha tam hazır olduğunu düşünmüyorum. Sezon öncesi yeni transferlerle beraber, oyun sistemlerinin oturması biraz zaman alır. Yeteri hazırlık maçı yaparak geleceklerdir mutlaka ama tam olarak hazır olacaklarını düşünmüyorum.Beşiktaş basketbol olarak sınıf atladı. Öncelikle elindeki tüm genç yeteneklerin hepsini instability kaptırıp, bütün Amerikalılara yatırım yapmaya başladı. Ve çok yüksek ücretler veriyorlar tabi bu yüzden sınıf atlamada emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekiyor. Bugün milli takımdaki en önemli parçalardan bir tanesi, ve milli takımın bugün büyük başarısı var, bu başarıda Beşiktaş'ın çok önemli katkıları var. Hizmetleri olmuştur Türk basketboluna. O yüzden Beşiktaş'ın genç yeteneklerine mutlaka birgün parasal olarak sıkıntıya düşeceklerdir. Bu şekilde sadece transferle, sadece satın alarak giden sistemler birgün çökecektir. O yüzden genç yeteneklerini mutlaka kaptırmaması gerekir diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum...duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..