• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Beşiktaş, Cengiz'i hayata döndürme derneği değil''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aaryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aaryan

Forum Üyesii
Hasan Arda Kaşıkçı: ''Lütfen penaltı Orkun artık. Cengiz Ünder'i yeniden hayata döndürme derneği falan değil abi Beşiktaş. Böyle bir şeye gerek yok yani.Cengiz Ünder; Leicester'da penaltıcı değil, Roma'da penaltıcı değil, Fenerbahçe'de penaltıcı değil, Başakşehir'de penaltıcı değil ama Beşiktaş'ta penaltıcı. Ben böyle bir şey kabul etmiyorum yani. Yazın Cengiz Ünder'in istatistik kağıdında 14 gol 10 asist yazınca 'Eee döndürdük demiştik Cendaş'ım...' demek için penaltıları Cengiz'e attırmaya gerek yok. Cengiz zaten kendi alın teriyle golü asisti yapıyor. 1-0'da penaltı kaçırıyorsun.Kuş taşa çarpar bir tane yersin. Niye ben strese giriyorum? Ver Orkun Kökçü'ye. Feyenoord'da atmış adam penaltıyı. Benfica'da atmış. Ver Orkun Kökçü'ye. Kaçıra da bilir Orkun ama penaltıcın belli olur ya...BEN SANA NİYE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIM?Hayırdır hocam ya. Sana kim Beşiktaş taraftarını 'O değil, bu taraftar' deme hakkını verdi? Beşiktaş taraftarından ben hiç kimseyi duymadım ki. 'Biz çocuklukta Fenerliyiz' dediğini duymadım hiç tribünden çıkan, sosyal medyada birinin. Senin dediğini kulağımla duydum.Sen millete Beşiktaşlılık anlatacak adam değilsin ki. Sen işini yapacaksın. Biz hiç 'Biz ailecek Fenerbahçeliyiz' diyen birinden Beşiktaşlılık derse alacak değiliz ya hiçbirimiz. Bu çok skandal bir açıklama yani.Beşiktaş; takımına, yönetimine, başkanlığa, oyuncusuna sahip çıksın. Abi ben bir kere sana niye sahip çıkmak zorundayım ki Beşiktaş taraftarıysam? Sen Beşiktaş'ın paralı personelisin.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.