Aaryan
Forum Üyesii
Ender Bilgin;Beşiktaş Orkun gibi, Tammy Abraham gibi çok kalıplı transferler yaptı. Bir anda herkes Allah ne oluyor? Beşiktaş çok önemli transferlerle geliyor dedi. Shakhtar Donetsk maçları tabiri yerinde ise sarsıcı oldu. O arada Gedson üzerine transfer gerçekleşti. Taraftar ne oluyoruz? dedi zaten hani sıkıntılı skorlar var üzerine Gedson Fernandes gitti. Ndidi geldi hemen. Daha da transferler devam edecek. Gelen bilgiler o yönde. Sol kanat transferi için geri sayım var. Rıza Çalımbay;Şu anda kadro tam bir kadro değil. Semih kiralık gitti. Bana göre en iyi oyunculardan bir tanesi Gedson. O da gitti. O çok etkili birisiydi. Ender Bilgin;Gedson'un gitmesi tartışmalı değil mi? Gerçi kendi gitmek istiyormuş.Rıza Çalımbay;Orada kulüpler arası birşey olabilir. Ondan dolayı da olabilir. Çünkü kolay kolay verilecek bir oyuncu değil. Şu kadro Beşiktaş için, Avrupa için, lig için bana göre yeterli değil. Mutlaka yönetimde öyle düşünüyordur. Transferde yapmaya çalışıyorlar zaten. Ender Bilgin;Sol beke Jurasek'i aldılar, Shakhtar Donetsk maçlarında gayet sıkıntılıydı. Şimdi bir anda yargıda da bulunmak istemiyorum ama Masuako gitti, bugün adam Premier Lig'de fıkra bu kadar.Şenol Ustaömer;Masuaku'yu bırakır mıydın sol bek?Rıza Çalımbay;Masuaku'yu neden bırakıyorsun?Şenol Ustaömer;Böyle iyi bir beki nasıl bıraktı Beşiktaş.Rıza Çalımbay;Hem iyi bir bek, hem de mükemmel orta yapan birisi, hem de çok profesyonel, kalitelibir insan.Reha Kapsal;Jurasek'i nereden alıyorsun? 24 yaşında Benfica'dan kiraladın. Benfica'da Rui Costa başkan. Bu adam Benfica'da oynayacak, 24 yaşında bir oyuncuyu kiralık, sana yollayacak bunlar doğru işler değil. Bir oyuncu alıyorsan, gelen oyuncu giden oyuncuyu aratmayacak. Masuaku gidiyorsa daha iyisi gelecek. Elindeki iyisini yolluyorsun, kötüsünü alıyorsun. Bunu ancak Beşiktaş yapar. Beşiktaş zaten son yıllarda feci yönetiliyor. Transfer filan hak getire. Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat, Serdal Adalı'da aynı şekilde gidiyor. Hiçbir transfer akılları yok. Ezbere yapıyorlar. Arada şampiyon olabilirsin. şampiyon olyorsun sonrası yok. Sonra devamlı Kasımlar şimdi Beşiktaş Kasım'da da havlu atmayabilir. Beşiktaş Solskjaer ile yolunu ayırmazsa Eylül ayında büyük olasılıkla şampiyonluğa havlu atar. Ekim, Kasım gibi de acil Genel Kurula gider...duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..