Aaryan
Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı;"Beşiktaş Divan Başkan Adayları. Beşiktaş başkan adaylığı için iki ismi bulmaya çalışırken, bugün Divan Başkanlığına aday sekiz isim var. Bu isimlerden beş tanesi Beşiktaş yönetimlerinde bulunmuş isimler. Divan başkanlığı adaylığındaki bu bolluğun sebebi sizce ne olabilir? Gerçekten görev aşkı mı yoksa camiada dolanan dedikodu mekanizmasının ürettiği eski yönetimlerin bir şekilde gücünü burada test etmek istemesi mi?"Hayri Ülgen;Beşiktaş Divan başkanı adaylarının birçoğu tarafından listelerinde olmam için teklif aldım ama kabul etmedim.Onursal başkanımız Süleyman Seba sonrasında tribündeki taraftardan, kongre üyelerine kadar varan bir yozlaşma, kültür düşüklüğü var. Bu da Beşiktaş'a dair her şeyi çok ama çok etkiliyor.Divan başkanlığı sayısının bu kadar fazla olmasının bile Beşiktaş içindeki erimenin göstergesidir. Her şey bu kadar kolay mı? Bu listelerde yer alan insanların birçoğu Beşiktaş tarihini bile bilmezler. Tek kelime ile söylüyorum divan başkanlığının ağırlığını kaybetmesinden çok üzüntü duyuyorum.Beşiktaş Divan başkanlığının Yalçın Karadeniz sonrasında malesef irtifa kaybettiğini, hak ettiği yerden uzaklaştığını görüyoruz. Bu da camianın yozlaşmasının divan başkanlığına yansımasıdır...duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..