• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Beşiktaş teknik direktörü olmak şereftir, tabii ki isterim''

Aaryan

Forum Üyesii
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş U19 teknik direktörlüğü görevinden alınan Veli Kavlak, gündeme dair görüşlerini paylaştı.‘İleride Beşiktaş teknik direktörü olmak gibi bir hedefin var mı?’ Veli Kavlak: ''Tabii ki var. Beşiktaş teknik direktörü olmak şereftir, bir gururdur. Ben de o yönde kendimi geliştirerek hazır hale getirmeye çalışacağım.''‘Mevcut takımdan A Takımı zorlayacak oyuncular var mı?’ Veli Kavlak: ''Ali Pağda diye bir oyuncu var, onun ileride Beşiktaş’a faydalı olabileceğini düşünüyorum. Yetenekli bir oyuncu. Cumali Gürsel diye bir stoper var. Onlar A takım rekabet ortamına girebilecek hem mentaliteye hem de zihinsel etkinliğe sahip.''Veli Kavlak: ''Temel amacımız her zaman uzun vadede A takıma faydalı olabilecek oyuncular yetiştirmekti. Bütün çalışmalarımızı o yönde yaptık. Hiçbir zaman kendi istatistiğimi A takımın menfaatleri üzerinde tutmadım.''Veli Kavlak: ''Tabii sistemi değiştirebilirdim. Maç kazanmak için tabii farklı şeyler de uygulayabilirdim, kapanabilirdim. Ama dediğim gibi ben hiç o düşüncelere girmedim. Her zaman riskli oynamaya çalıştık. Avrupa futbolunun standartlarına göre önde baskı yapan, sürekli stres yaratmaya çalışan bir takım yarattık.''MARIO GOMEZ PİŞMANDIVeli Kavlak: "Mario Gomez, Beşiktaş'tan ayrıldığı için gerçekten çok pişman olmuştu. Wolfsburg'a transfer olduğu dönemde kendisiyle konuşmuştum; pişmanlığı yüzünden açıkça belli oluyordu."CENK TOSUN ÇOK İYİ BEŞİKTAŞLIVeli Kavlak: "Cenk Tosun'un Fenerbahçe'ye transfer olmasına tabii ki şaşırdım ama Cenk çok iyi bir Beşiktaşlı. Olayın iç yüzünü çok iyi bilmiyorum ama kalbinin hangi renklere ait olduğunu iyi biliyorum."duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.