Aaryan
Forum Üyesii
Nurettin Açıkalın’ın açıklamaları şu şekilde:Nurettin Açıkalın:“Takımla beraberdim. Gayet moralliler, iyiler. Onlara da söylediğim gibi tabii şu anda herkesin endişesi var. Gerek Beşiktaş tarafı için gerekse Kayserispor tarafı için eksiklerimiz mevcut. Bizim de var, onların da var. Erteleme maçı olduğu için yeni transferlerimizi oynatamıyoruz. Bu tür sorunlarımız var ama sonuçta Süper Lig takımlarıyız. Kulübümüzdeki bütün oyuncular bizim için çok kıymetli ve değerli. Herkes birbirinin yerini doldurur.O yüzden eksik var-yok gözüyle bakmıyoruz. Evimizdeyiz, seyircimizin önündeyiz. Allah’ın izniyle güzel bir sonuç alırız diye umut ediyoruz.Hafta içi olması nedeniyle biraz düşük olabilir ama Kayserispor taraftarı her zaman takımını desteklemiştir. Yine destekleyecektir. Stadımızın hatırı sayılır şekilde dolacağına inanıyorum.Şimdi herkes kendi takımını güçlü görür. Benim için de öyle; takımım her zaman gözümde güçlüdür. Ancak Beşiktaş da bu ligin çok önemli takımlarından biri. Süper Lig tecrübesi çok fazla, kaliteli oyuncuları var. Kesinlikle küçümsenmeyecek bir rakip. Beşiktaş’ın 11 oyuncusu eksik olsa da güçlüdür. Onlar da formalarını hak ettiği gibi terletir. Bundan yana hiç şüphemiz yok. Zor bir müsabaka olacağını düşünüyoruz. Kolay olmayacak. Onların da puana ihtiyacı var, bizim de ihtiyacımız var. İyi olan kazanacak inşallah.O zaman da söyledim, şimdi de söylüyorum: Gökhan Sazdağı bizim için değerli bir oyuncu, değerli bir karakter ve sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kayserispor’dan başka bir takımda oynaması ona olan sevgimizi azaltmaz. Takım kaptanlığımızı yapmış, bu kulübe beş yıl emek vermiş, çok büyük başarılara imza atmış bir arkadaşımız. O gün de söylemiştim, şimdi de söylüyorum: Tabii ki daha iyi yerlerde, daha iyi şartlarda oynamasına Gökhan’dan fazla ben sevinirim. Böyle bir tercih oluştu ve transferin son günlerine yakın gerçekleşti. İnşallah başarılı olur. Beşiktaş’ta da güzel başarılara imza atar. Onun oradaki başarısı bizim de göğsümüzü kabartır.Şimdi, bu maçı kırılma maçı olarak görüp çok fazla anlam yüklemek doğru değil. Daha ligin çok başındayız. Daha çok kırılma maçları olur, maçlar gelir, gider. Bu maça “kırılma maçı, bundan sonra olursa olur, olmazsa olmaz” gibi bir anlam yüklemek yanlış olur. Fakat önemli bir maç mı? Evet, önemli bir maç.Sizin de az önce söylediğiniz gibi Galatasaray mağlubiyeti hariç içeride namağlup bir takımız. Deplasmanda oynadığımız üç maçtan puanla döndük. İçeride de sadece Göztepe ile berabere kaldık.Bu tablo içinde bizim mutlak üç puana ihtiyacımız var. Ama ''bu maç olmazsa biteriz'' moduna gireceğimiz bir kırılma maçı değil. O kırılma maçlarını geçen sene çok daha sonra gördük. O yüzden bu maça öyle bir anlam yüklemiyoruz.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..