Aaryan
Forum Üyesii
VOLE'de katıldığı programda konuşan Serkan Akkoyun şunları söyledi.Serkan Akkoyun: ''Çok Rafa Silva'ya odaklanıldı. Rafa Silva geldi, çıktı, gitti, geldi, antrenman, şu basın toplantısı falan. Hani Beşiktaş'ın neden 12 maçta 21 puanda kaldığı 4 büyükler arasında, Galatasaray'ın, Trabzon'un 10 maçta 21 puan aldığı, 2 maç fazla yapıp nasıl aynı puan aldığı, ki o arada Galatasaray iyi oynamamışken, Trabzonspor ekstra falan.Bence bu tartışılmalı, Fenerbahçe hoca değiştirmişken. Fenerbahçe hoca değiştiriyor, çünkü 4 büyükler arasında o dönemden bu yana en iyi takım. Beşiktaş da aynı tarihlerde hoca değiştiriyor, en kötü takım.Hem de 2 maç fazla yapmasına rağmen. 2-0'dan falan maç vermesi Fenerbahçe'ye. Bunlar çok detaylı konuşulmadı.İşte o maçta Orkun tartışıldı, bir maçta Abraham, şu anda Teme Abraham tartışılıyor. Rafa Silva tartışıldı. Biraz da işine geldi bana göre Beşiktaş teknik ekibinin, Rafa Silva'nın tartışılması.Ki kesin bir karar verilseydi, atıyorum kadro dışı, onu kapanacaktı. 'Kardeşim Rafa Silva olayı da çözüldü' diye başlayan bir cümle ve sorgulama olacaktı. Şimdi böyle arada kalıyor ya, Rafa Silva krizi ne oldu dediğin anda saatlerce konuşabiliyorsun. Bu arada giden kötü oyun, kötü sonuçlar, çözülemeyen sorunlar, hiçbirini konuşmuyor Beşiktaş camiası.Biraz böyle bir şey oldu hani. Önüne geçti asıl meselelerin. Bence Beşiktaş teknik ekibinin de işine geliyor bu konunun konuşulması.Ama Rafa'dan bir hayır gelebileceğini düşünmüyorum bu saatten sonra. Aksine Rafa Silva'nın bu halde takım içerisinde olması, takımdaki diğer oyuncuları da mecazi anlamda zehirler. Abraham da iki gün sonra der 'Çıkmıyorum kardeşim idmana'. Jurasek de der, 'Ben de çıkmıyorum o zaman'. Cerny oyundan çıkıyor, surat yapıyor mesela. 'Bir sefer de antrenmana çıkmayayım' der. 'Benim de menajerim 18 maddelik bir açıklama yapsın' der. Herkes böyle yaparsa, herkese şey mi diyeceksiniz, 'Kapımız açık gelsin'. Şey gibi o, kovboy filmlerindeki salon kapısı gibi.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..