Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş Futbol Akademisi’nde yetişen genç yetenekler Asım Efe Işık, Ahmet Sami Bircan, Devrim Şahin, Ali Pağda ve Yiğit Yasin Yüksel ile 2027-28 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalandı.Genç futbolcular, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Beşiktaş formasıyla profesyonel imza atmanın gururunu dile getirdi.Devrim Şahin: “11 yıldır bünyesinde bulunduğum Beşiktaş kulübüm ile profesyonel sözleşme imzalamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese; öncelikle bana güvenen hocalarıma, yöneticilerime, kulüp çalışanlarına ve Şerefiyle oynayıp Hakkıyla kazanan büyük Beşiktaş camiasına teşekkür ederim. Siyah-beyaz formam ile mücadelemi ve azmimi çok çalışarak elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum.”Asım Efe Işık: “10 yıldır bünyesinde bulunduğum kulübüm Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bu süreçte emeği geçen başta ailem olmak üzere bana inanan hocalarıma, yöneticilerime, kulüp çalışanlarına ve büyük Beşiktaş taraftarına teşekkür ederim. Siyah-beyaz formam ile çok çalışarak büyük Beşiktaş armasına layık olmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.”Ahmet Sami Bircan: “7 yıldır formasını gururla taşıdığım kulübüm Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Beşiktaş için mücadele etmeye ve çalışmaya devam edeceğim.”Ali Pağda: “9 yıldır Beşiktaş altyapısında hayalini kurduğum gün için çalıştım. Bugün profesyonel imzamı atmanın gururunu yaşıyorum. Bana emek veren hocalarıma, yanımda olan aileme ve Beşiktaş camiasına teşekkür ederim. Bu arma için mücadelem şimdi başlıyor.”Yiğit Yasin Yüksel: “Benim hikâyem kulübün kapısında başlamadı, ben hayata Beşiktaş Abbasağa'da başladım. Beşiktaş'ın çocuklarıyla, Dolmabahçe'nin nefesiyle, İnönü'nün gürültüsüyle büyüdüm. Bugün attığım imza, sadece bir kâğıdın üzerinde değil; çocukluğumdan beri taşıdığım hayallerin, tribünde bağırdığım bestelerin ve Beşiktaş aşkının üstünde atıldı. Bu yolda her daim yanımda olan aileme, büyük Beşiktaş taraftarına, teknik heyete, emeği geçen hocalarıma ve sağlık ekibime teşekkürlerimi sunuyorum.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..