Aaryan
Forum Üyesii
Bu satırları düzenli okuyanlar mutlaka hatırlayacaktır çünkü onlarca yazımda ucundan mutlaka değinmişimdir. Şimdi daha da net yazayım, Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün kongreleri çadır tiyatrosudur. Sakın yanlış anlamayın kongre üyelerine değil sözüm. O sözde kongreyi kendi çıkarları için kullanan ve insanları kamplara ayıran, oncu buncu o abici bu abici o dernekçi bu dernekçi şeklinde bölen farelere ve onlara peynir atan sahiplerinedir tüm lafım.Hep diyordum ki Beşiktaş camiasının bir konsensusa ihtiyacı var camianın gerçekten yaş almış büyükleri bir çağrı yapsın kulubü yönetmeye hevesli genç işadamlarını, profesyonelleri toplasın etrafına ve en güçlü ekip kurulsun diye ama hep çok bilmiş tavırlarla olmaz öyle şey ne saçma laflar bunlar tepkileri ile karşılaşıyordum ve biliyorum hala da öyle söylenecektir. Bir de karşıma demokratik seçim hakkı zırvasını (bu iş için bu söz, yanlış anlşılmasın) çıkartıyorlardı. Benim ise anlayamadığım Beşiktaş’ın başarısı için nasıl siyasi partilerin yaşadığı gibi koca koca fikir ayrılıkları olabilir? Olsa olsa saygın iş insanlarını, ahbap çavuş ilişkilerinin böldüğü, egolarının devreye sokulduğu saçma sapan bir çekişme yumağı olur ve şimdiye kadar da o oldu. Tabi böyle bir ortamı da bulunca tüm başkan adayları çıktılar siyasi parti liderleri gibi neler söylediler neler. 200 küsür kapıyı tekmeyle açarım diyen mi dersin, paranı vereyim de düş yakamızdan diyen mi ya da tüm sorunları biliyorum hemen çözeceğim laflarını salan mı ararsın.İşte en son başkan sayın Adalı. Şahsım adına kişiliğinden hiç bir şüphe duymuyorum. Bence çok temiz, düzgün ve Beşiktaş sevdalısı. Eeee ? Sonuç? Yine lig başlıyor yine Avrupa upasından elendi takım. Şimdi yeni yeni transferler gelecek. Düşeş gelirse ancak marsı keseriz, oyun almamız için olağan üstü işlerin olması lazım.Peki bu muydu Serdal beyden beklenen yönetim şekli? Hele Çebi ve Arat döneminin üzerine oluşan beklentinin sonucu böyle mi olmalıydı? Aman çok oyuncu çöpmüş, çok para istiyorlarmış gitmek için gibi safsataları dinlemem. Bilmiyor muydun çöp olduklarını? Bilmiyor muydun gitmek için para isteyeceklerini derler adama.. Daha acısı Serdal başkan hangi futbol aklı ile transfer peşinde biliyor muyuz? Scout ekibinin rolü ne düzeyde? Yoksa menajerlerin elinde oyuncak mıyız?Ama tekrar söyülüyorum bu sonuç normal normal. Bu kadar güç bölünmüşlüğü ile çok normal. Senaryo hepsi ile aynı; Serdal başkan yönetimine adam bulamaz, gelir tek başına uğraşır boyu bir yere kadar yeter, biraz para harcar ( okuyucu çok da üzülme ama bu camianın başkanı olması nedeni ile o masrafları çok çok çıkaracak fırsatları olur zaten) biraz daha takılır başarı gelmez ise sağlık sorunlarını öne sürer ve onun için de İstiklal Marşı kapanış olur. Böylece hep hayal olan ve son 4 senede iyice düğmeye basılan 2 büyüklü ülke futbolu projesine büyük katkı vermeye devam ederiz camia olarak.Uzatmadan kestirmeden gidelim; özellikle çok yukarılardan destek alan Gs ve son hamle ile ülkede ürünü bulunmayan bir markanın çok büyük sponsorluğu verilen Fb de diğer sari rakibi gibi aynı statüye ve korunmaya alınmıştır. Bizim ise, apartman yöneticisi kıvamında yapılan seçimlerin sonunda gelen tek kişilik yönetimlerle bu organizasyonlarla başetmemiz mümkün değildir.Bülent Bilirgen/duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..