• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

CZN Burak: Söz veriyorum sizi hiç mahcup etmeyeceğim

Nova

Forum Üyesii
63f05bff86b24708bc0127f0.jpg

Toplam 10 ilde yıkıma yol açan Kahramanmaraş ilçeleri Pazarcık ve Elbistan merkezli depremler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı.

DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

Bu isimlerden biri de CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir oldu. Deprem bölgesinde etkin bir şekilde faaliyet gösteren Hatay doğumlu Özdemir, enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için gösterdiği çabayla da adından söz ettirmişti.

63f05a7d86b24708bc0127e8.jpg

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz hayatını kaybetti

"SİZİ SEVEN İNSANLARIN DEĞERİNİ BİLİN"

17 Şubat'ta Duymaz'ın vefat haberini doğrulayan ve hayatını kaybeden fenomen için paylaşım yapan CZN Burak, gece saatlerinde yaptığı yayınladığı bir videoyla takipçilerine seslendi:

Alıntı Metni

63f05a9b86b24708bc0127ea.jpg

"BAŞKA KİMSEM YOK"

İlerleyen saatlerde Instagram sayfasının hikayeler bölümünden 'Lilo & Stitch' animasyonuna ait bir video paylaşan Özdemir, "İki tane ablam, bir annem, bir de siz varsınız. Başka da kimsem yok biliyorum. Söz veriyorum sizi hiç mahcup etmeyeceğim" mesajını yazdı.

63f05aa886b24708bc0127ec.jpg

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEMİŞTİ

CZN Burak, daha önce deprem bölgesinde gittiğinde gözyaşları içinde bir video çekmiş ve "Herkes elinden geleni yapsın" diyerek takipçilerinden yardım istemişti.

Demet Özdemir'den maden işçilerine teşekkür: Sizi unutmayacağız

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.