Aaryan
Forum Üyesii
Serdal Adalı, Dikilitaş projesi ile alakalı şunları söyledi:''Öncelikle camiamızın bize büyük bir güven duygusuyla yetki verdiği, finansal bağımsızlığımız için çok önemli bir proje olan Dikilitaş gayrimenkul projemizle ilgili bir bilgilendirme yaparak başlamak istiyorum.Dikilitaş Projesi planladığımız şekilde ilerliyor. Aşama aşama gidiyoruz. Öncelikle bahsettiğimiz gibi Emlak Konut ile protokol imzalandı ve konu resmiyete döküldü.Ayrıca avam proje tamamlandı. İlgili devlet dairelerinden de gerekli izinlerin alınması aşamasındayız. Projenin en başından beri bize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a bir kez daha teşekkür ediyorum.Daha önce projede yer almasını düşündüğümüzü söylediğimiz Ziraat Bankası ise büyük ihtimalle projenin dışında kalacak. Bu nedenle süratle başka devlet bankalarının gayrimenkul yatırım ortaklıklarıyla görüşmelere başladık. Yakında tamamlanır. Camiamızı da tüm gelişmelerle ilgili düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.Yani camiamız rahat olsun, proje belirlediğimiz plan dahilinde ilerliyor. Dikilitaş Projesi ve gelecekte geliştireceğimiz benzer projeler hem kulübümüzün borçlarının ödenmesine, hem de önümüzdeki dönemde istediğimiz takım kadrolarının oluşturulmasına büyük katkı sağlayacak. Bu yüzden konuşmama bu konudan başlamak ve camiamıza son durumu aktarmak istedim.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..