Gitti gidiyor da bir adam e-mail adresini satıyormuş arkadaşlar.Gerçi açık arttırma kapanmış ancak olay çok ilginç.Arttırma tam 1YTL ile kapanmış.İşte satarken yazdığı özellikler.Yani e-mail adresinin özellikleri şunlarmış(E tabi bir ürünün özelliklerinin açıklanması gerek öyle değil mi?) :
Msn messenger da kullanmakta olduğum e-mail adresimi satıyorum.
1997 de almiş olduğum adresimi arkadaşlarımla haberleşmek amaçlı kullanırken. Nedenini çözemediğim bir sebepten ortalama olarak günlük 10 kullanıcı msn hesabımı kendi listelerine eklemekteler. Genelde bayan olan bu kullanıcılar, 16-25 yaşları arasında lise ve üniversite öğrencileri. e-mail adresimi gittigidiyor kurallarına göre bu alanda yayınlayamıyorum.
şuanda block listemde (henüz bi sayım yapmadım) 10000 civarı kullanıcı var.
ilgilenenleri beklerim
Alıntı
Msn messenger da kullanmakta olduğum e-mail adresimi satıyorum.
1997 de almiş olduğum adresimi arkadaşlarımla haberleşmek amaçlı kullanırken. Nedenini çözemediğim bir sebepten ortalama olarak günlük 10 kullanıcı msn hesabımı kendi listelerine eklemekteler. Genelde bayan olan bu kullanıcılar, 16-25 yaşları arasında lise ve üniversite öğrencileri. e-mail adresimi gittigidiyor kurallarına göre bu alanda yayınlayamıyorum.
şuanda block listemde (henüz bi sayım yapmadım) 10000 civarı kullanıcı var.
ilgilenenleri beklerim
Alıntı