• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'de af ihtimali!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DanieL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DanieL

Forum Üyesii
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan İrfan Can Kahveci için af ihtimali doğdu. Takımdan çıkarılan iki oyuncudan İrfan Can, yönetimle konuşup buzları kırmak isterken Tedesco da her iki oyuncunun kendisine bir saygısızlıkları olmadığının altını çizmişti. Diğer ihtimal Milli formayı da giyen ve Dünya Kupası'nda kadroda olma hayali bulunan oyuncu, eğer kadro dışı kalmaya devam edecekse oynayabileceği bir takıma gönderilmesini de talep etti. Yönetimin, Tedesco ile de görüşerek İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun konularını masaya yatıracağı öğrenildi. Saran ne demişti? Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un durumları için konuşmuştu. Saran, "Kadro dışı kalan futbolcularımızın biriyle görüştüm, diğeriyle yarın görüşeceğiz. Kimseyle kötü ayrılmak istemiyoruz. Ben onları seviyorum, cezalandırmak gibi bir düşüncemiz yok. Bu arkadaşlar şu ana kadar iyi duruyor, onlarla konuşacağız. Ben de bir babayım." dedi. "Gerekli desteği vereceğiz" Fenerbahçe Başkanı Saran, sürecin kişisel değil, tamamen profesyonel bir karar olduğunu vurguladı: "Bu arkadaşların topluma rol model olma durumu var. Onlar böyle olduğu sürece, biz onlara gerekli desteği vereceğiz." "Henüz böyle bir karar alınmadı" Saran ayrıca, devre arasında gönderilme ihtimallerine ilişkin "Henüz böyle bir karar alınmadı. Önce konuşacağız, durumu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı. (Sabah)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.