Koç ve yükselen Koç
Gelecek planlarınız için sosyal medya, iletişim, basın, eğitim, yurtdışı bağlantıları, seyahat gibi alanlarda harekete geçebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki eril bir figür size yardımcı olabilir.
Boğa ve yükselen Boğa
Hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal konular kariyeriniz için motivasyon yaratabilir. Harcamalarınız artabilir.
İkizler ve yükselen İkizler
Sosyalleştiğiniz bir gün. Sosyal medya, iletişim, basın, eğitim, yurtdışı bağlantıları, seyahat gibi alanlarda harekete geçebilirsiniz. İlişkilerdeki beklentileriniz artabilir.
Yengeç ve yükselen Yengeç
Hareketli bir gün. Spora vakit ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Kariyerinizle ilgili konularda daha girişken ve cesur hareket edebilirsiniz.
Aslan ve yükselen Aslan
Hobileriniz için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda girişken ve cesur bir profil çizebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.
Başak ve yükselen Başak
Aileniz için koşturabilirsiniz. Hareketli bir gün. Spora vakit ayırabilirsiniz. İş ortamınızdaki eril bir figürden destek görebilirsiniz.
Terazi ve yükselen Terazi
Sosyal medya, iletişim, ticaret, eğitim, seyahat gibi alanlarda eril bir figürün desteğini görebilirsiniz. Harekete geçebilirsiniz. Görünürlüğünüz artabilir.
Akrep ve yükselen Akrep
Bugün sosyalleşebilirsiniz. Yeteneklerinizden kazanç sağlamak isteyebilirsiniz. Ailenizden destek alabilirsiniz.
Yay ve yükselen Yay
Sosyal medya, iletişim, ticaret, eğitim, seyahat gibi alanlarda harekete geçebilirsiniz. Cesur bir izlenim bırakabilirsiniz. Eril bir figürden yardım alabilirsiniz.
Oğlak ve yükselen Oğlak
Sosyal medya, iletişim, ticaret, eğitim, seyahat gibi alanlarda sezgilerinizi dinlemek ile mantığınıza uymak arasında kalabilirsiniz. Bir yanınız içe dönmek isterken bir yanınız sosyalleşmek isteyebilir.
Kova ve yükselen Kova
Harcamalarınız artabilir. Gelecek planlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda girişken ve cesur bir izlenim bırakabilirsiniz.
Balık ve yükselen Balık
Kariyeriniz için harekete geçebilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek. İletişim trafiğiniz artabilir.
Vogue.com