Aaryan
Forum Üyesii
Savaş Çorlu;Beşiktaş "Come to" harekatını ilk başlatan hangi oyuncu ile başladı hatırlamıyorum bir akın başladı sonra diğer takım taraftarlarına da sosyal medya da sıçramıştı. Yaklaşık 2 ay önce Fenerbahçe Sancho ile anlaştı haberlerini çok fazla vermiştik. Sonra Galatasaray ile anılmaya başlandı. Şimdi tekrar döndü Beşiktaş'a..Bir defa çok güzel bir menajer akını var burada. Bu akını başlatanlar muhtemelen menajerler o süreçte. Juventus'a imza atacak denildi. O aşamaya gelindi. Şu anda böyle bir oyuncunun neden Avrupa'da başka takımlarla anılmaması y ada imza atmaması biraz araştırılması gereken bir husus. Çok önemli oyuncu mu? Benim çok beğendiğim oyuncu. Beşiktaş alırsa ne yapar? Kaliteli bir oyuncu. Herhalde o da araştırmalarını yapıyordur. Niye 2 aydır başka takıma imza atmamazı çok önemli. Kadro dışı neden kalıyor mesela? Kadroda düşünülmüyor. Bunların hepsini ayrı ayrı Beşiktaş mutlaka düşünüyordur. Taraftra hoşuna gideceği, taraftarla böyle bütünlük sağlayacak. Bazen bazı futbolcular saha içnde takımda birlik olur. Bazıları da taraftarla. Beşiktaş'ta taraftarla uyum yakalanırsa performans ikiye katlıyor. Bunu Beşiktaş'ta yapabilir. Gedson Fernandes'ten farklı bir oyuncu, hızlı bir oyuncu, son vuruşlarında özellikleri iyi. Beklemek lazım. Bu transfer olursa bence Beşiktaş'a renk katar. Son durumunu bilmiyorum. Niye bu şekilde? Kadro dışı bırakılan oyunculara hep şaşırmışımdır. Kimisi hocasıyla, kimisi takım içinde. Takım içinde istenmeyen oyuncu olabilir ama bu kadar 2 aydır bir takıma imza atmaması kafamda soru işaretleri bıraktı. Bu kadar tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a gelmesi halinde iş yapar mı? O sıkıntılı bir oyuncu olup olmadığını da Beşiktaş yönetimi araştıracak. Çünkü Fenerbahçe belki araştırdı, vazgeçti. Galatasaray devreye hiç girmedi ya da ihtiyacı yoktu.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..