Aaryan
Forum Üyesii
Batuhan Karadeniz'in değerlendirmeleri şu şekilde...Batuhan Karadeniz: ''Şimdi bugün bakıyorsun Beşiktaş kulübü 3 tane gol attı. Ya bakın arkadaşlar futbolda var ya 3-0, 4-0, 5-0 bunlar çok önemli. Bugün o Jota'nın attığı kafa golü Jota'ya doping oldu. Haftaya Jota bir tık daha üstüne koyacak. Rafa Silva 2 haftada 4 gol attı inanılmaz formda. Şimdi Rafa'ya doping oldu. Ekstra bir motive oldu Rafa'ya. Şimdi bu oyuncular sezon başında kaybettiği o özgüvenin hepsini içeri depoladı Beşiktaş. Oyuncular depoluyor şu anda.''Batuhan Karadeniz: ''Ya bak siz Sergen Yalçın'ı bilmiyorsunuz. Sergen Yalçın bunun hepsinin planını, projesini yazmıştır, çizmiştir. Kafasında oynamıştır. Devre arası kimleri alacağını şimdiden izletmeye başlamıştır. Şimdi, Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu görünce Ya benim biraz umudum var şampiyonlukta demedi mi zannediyorsunuz siz? Sergen Yalçın bunu zaten deneyimledi. Ve yaşadı. Bunları biliyor.''Batuhan Karadeniz: ''Şimdi herkes Osimhen'in attığı gollerden bahsediyor. Daha adam yeni ülkeye iniş yapmış. Daha adam stadın yerini bilmiyor. Acaba ne kadar kişi taraftarı olacak? Nasıl bir şey beni bekleyecek? Bismillahirrahmanirrahim. Jota'yı da beğenmedik. Ne alıyorsun kanka? Sen evine elektrik süpürgesi mi aldın da beğenmedin? Elektrik süpürgesi mi? Çamaşır makinesi mi bu adam? Bir adam bir gelsin bir nefes alsın. Bir durun bakalım ya. Bugün sen o kafa vuruşundaki kaliteyi gördün mü?''Batuhan Karadeniz: ''Beşiktaş'ın büyük kulüp olduğu, Beşiktaş taraftarının da yeni yeni aklına gelmeye başladı. Çünkü Beşiktaş kulübü bir buçuk senedir çok kötü yönetiliyor. Rezalet yönetiliyor, büyük kulüpten uzak yönetiliyor, uzak transferler yapılıyor. Ama artık Beşiktaş bu havaya tekrar yavaş yavaş geri geldi diyebiliriz.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..