Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş'ta yenilenen futbol A takım otobüsü büyük beğeni topladı. Asbaşkan Kasacı yaptığı açıklamalarda, ''Futbol A Takımımızı taşıyan otobüsün dış cephesini yeniledik. Otobüsün dış cephesinin tasarımı iletişim departmanımız tarafından yapıldı. Bu vesileyle özverili çalışmaları nedeniyle iletişim ekibimize teşekkür ediyorum. Yeni tasarımla giydirilmiş takım otobüsümüz kısa bir süre önce futbol ağa takımımızın hizmetine sunuldu.Kulübümüzün sosyal medya paylaşımlarında takım otobüsümüzün yeni tasarımıyla ilgili çok güzel yorumlar yapılmış. Taraftarlarımızın da takım otobüsümüzün yeni tasarımını beğenmiş olmasına çok sevindim. Bir teşekkür de takım otobüsümüze yeni tasarımın giydirilmesi sürecindeki katkıları için pazarlama ve sponsorluklar departmanımızdaki çalışma arkadaşlarıma ediyorum.Temsa ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Beşiktaşımız neredeyse Temsa'da orada. Ulaşım sponsorumuz Temsa'ya da bu süreçteki katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..