• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kemik, Eklemler Için Kolajen Takviyesi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakgur

Forum Üyesii
Merhaba hanımlar kas kemik ağrılarım için kolajen takviyesi kullanmaya başladım. Kullandığımdan bu yana da tabiî ki tedavi etme gibi bir durumu olmadığını biliyorum ama en azından azalması için kullanmaya başladım. Bir kutum bitti öncesi sonrası arasında ki farkı sorar olursanız şöyle ki özellikle diz ağrımlarımda azalma oldu hiç yok değil ama eskiye nazaran çok daha iyi. Bir de ben kolajenin cilt için bu kadar fayda sağlayacağını düşünmüyordum ürünü kullanmaya başladığımdan beri kaş çatmalarımdan kaynaklı kaş aralamında çizgiler vardı çizgi derinliklerimin azaldığını fark ettim. Daha bir kutudan böyle olucaksam bu zamana kadar niye beklemişim bilmiyorum.bir sürü de kolajen markası var ama bana arlarından en çok çeken kyani hl5 oldu onu kullanıyorum.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.