Benfica'da Jose Mourinho'dan önceki teknik direktörü Bruno Lage, Portekiz basınına öenmli açıklamalarda bulundu. Branco ile ilişkisi Onunla küs değilim, bir sorunum yok. Bence takımın biraz daha zamanı vardı. Ama bunların bir komplo olduğunu düşünmek istemiyorum. Ben kendi işime odaklandım. Benfica teknik direktörü maçlara odaklanmalı ve sonuçların sorumluluğunu almalı. Yönetimin de teknik direktörü koruması gerekiyor. Rui Costa'nın yeniden başkan seçilmesine şaşırmadım. Şimdi Mourinho'nun çalışabilmesi için ona gereken koşulları sağlayabilmeli. Kerem Aktürkoğlu açıklaması Kerem Aktürkoğlu, size öyle bir izlenim verebilir ama bize öyle gelmedi çünkü teklifler hep vardı... Olanlardan önce somut teklifler olup olmadığını söyleyemem ama ilerlemeler ve gerilemeler olduğunu garanti edebilirim. Bir fırsat yarattı Sezona iyi başlamıştı, Benfica'da çok mutluydu. Kararlarım her zaman takım için en iyisi olanı göz önünde bulundurarak verildi, iyi bir yanıt verebilmek için geniş bir kadroya ihtiyacımız vardı. Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılması ve Bruma'nın sakatlığı, Ocak ayında transfer piyasasına girilmesi için bir fırsat yarattı. Mourinho'nun zamana ihtiyacı var Görevden ayrıldıktan sonra doğal olarak biraz uzaklaştım, o yüzden eskisi kadar yakından takip etmedim. Şunu söylemeliyim ki, kendi dönemimde de söylediğim gibi bu sezon Benfica'nın en büyük rakibi 'zaman' olacaktı. Eğer ben zaman istediysem, Jose Mourinho'nun da çalışmak için zaman istemesi gayet doğal. Antrenman sayısı çok az, o yüzden takımlar oyun oynamaya antrenman yapmaktan daha fazla vakit harcıyor. Bu nedenle teknik direktörün tüm oyuncularına sahip olup oyun fikrini geliştirebilmesi için bir zamana ihtiyaç var. Benfica'nın kadrosu var, teknik direktörü var ve sadece zamana ihtiyacı var. Çok kaliteli bir kadroya ve herkesin tanıdığı bir teknik direktöre sahip. Bu yüzden dezavantajlı durumda olsa bile geçen yıl olduğu gibi çok iyi bir sezon geçirebilir.