Aaryan
Forum Üyesii
Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde...Nihat Kahveci: "El Bilal Touré; Černý’nin muhteşem asistinde enteresan bir üstat çıktı ortaya. Ayak içiyle, uzak köşeye, önünde defans oyuncusu varken nokta atışı bir vuruş yaptı. O gol çok önemliydi; çünkü güzel bir dakikada gelen reaksiyon golü oldu.Sergen Hoca, 'Cengiz’i bana verin, bir ayda hayata döndürürüm' demişti; Cengiz, 20 dakikada hayata döndü."Nihat Kahveci: "Černý için alınırken söyledik: 'Çok önemli oyuncu, bilmeyen Rangers-Fenerbahçe maçlarını izlesin' dedik. Kaliteli oyuncu olunca alışma süreci de olmuyor; çıkıyorsun oynuyorsun! Top ayağına geldiğinde Černý beni çok heyecanlandırdı bugün. Sergen Hoca'nın oyuna müdahaleleri ve sahanın içindeki formasyon değişikliği, Cerny'i kenardan alıp merkeze alması maçı döndürdü. Sergen Hoca'dan da beklenilen buydu ama son dakika golüyle yendi Beşiktaş. Defansif anlamda eksikleri var, rakip çok kolay geliyor. Mert'in çıkardığı pozisyonlar var yine ama galibiyet önemli. Uefa'dan elendin, konferanstan elendin. Bugün atmosferi de beğendim. Atmosfer neden iyiydi? Sen ön tarafta hareketlilik varsa, yetenek varsa, Cerny'in varsa. Bak gerçekten alınırken dedik çok büyük futbolcu.''duhuliye.com