Aaryan
Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı;"Djalo, Toure, Gökhan, Cerny, Cengiz... Beşiktaş'ın transferlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?"Ali Eren Beşerler;Gökhan kuvvetli topu iyi kullanan bir oyuncu aynı zamanda da takıma çok çabuk uyum sağlayabilecek sorunsuz bir oyuncu. Djalo oynadıkça kendini bulacaktır diye düşünüyorum, bunu da zamanla göreceğiz. Savunma hattı önde oynadığı zamanda arkasına atılan toplarda sorun yaşıyoruz bunun bir an önce çözülmesi lazım çözülmezse bu sorun önümüzdeki maçlarda canımızı yakabilir.Uduokhai bana güven vermiyor, duran toplarda özellikle korner atışlarında yine sorun yaşıyoruz bunun da kısa süre içinde çözülmesi lazım. Cerny hepimiz seyrettik kaliteli oyuncu, Cengizde her ne kadar taraftarların aklında soru işareti olsa da oyuncunun kalitesi var. Öncelikle kadro derinliği açısından ve zaman zamanda rotasyonla ilk 11 de görebiliriz. Toure hareketli istekli oyuncu ilk maçlarında Cerny ve Toure taraftarı heyecanlandırdı. Toure sakatlık yaşamazsa ki umarım yaşamaz sezon içinde iki oyuncunun da gol anonslarında bol bol adını duyarız.Takıma gelince zamana ihtiyacı var, açık konuşmak gerekirse öncelikle taraftarı heyecanlandıran bir futbol oynanması gerekiyor, bu sene şampiyonluk benim açımdan baktığımda zor görünüyor tabi bir süpriz olur da şampiyon olursak çok sevinirim.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..