• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

“Sergen hoca doğru ata oynamıyor”

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aaryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aaryan

Forum Üyesii
Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Yıldıray Şahinler, oyuncu olduğu için futbol yorumu yapmamasını isteyenlere isyan etti."Bana tribüncülüğü öğretiyor"Beşiktaş taraftarı ve kulüp kongre üyesi olduğu bilinen 57 yaşındaki ünlü sanatçı, yaptığı yorumlara tepkiler gelmesi üzerine sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:"Bir oyuncu ne zaman futbol konuşsa 'sen git oyunculuğunu yap, konuşma' diyen geri zekâlı bir güruh var. Senin mesleğin scoutluk mu, spor yazarlığı mı evlâdım? 50 senem tribünde, deplasmanlarda geçmiş, hayatım semtte, 25 yıllık da kongre üyesiyim. Bana tribüncülüğü öğretiyor.""Sergen hoca doğru ata oynayamıyor"Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendiği maç sırasında yorumlarda bulunan Şahinler attığı bir twitte Sergen Yalçın'ı Jota'yı sol kanatta oynatma tercihi nenediyle eleştirerek, "Jota şu anki takımın en iyi gol vuruşuna sahip oyuncusu. Her oynadığı maçta net görüyoruz. Ama iş işten geçene kadar kenarda kaldı. Sergen hoca galoplarını da seyretse doğru ata oynayamıyor." dedi."Sen baktın mı? Yok"Ünlü oyuncu Sergen Yalçın'ın penaltı atışını Cengiz Ünder'e kullandırmasını da eleştirerek, "Şimdi de penaltıda yanlış ata oynadı. Geçen hafta Cengiz’e attırdın, bu hafta kaleci baktı, gol yaptığı tüm penaltıları kalecinin sağına atmış. Sen baktın mı? Yok." ifadelerini kullandı.AjanssporHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.