Aaryan
Forum Üyesii
Gökhan Dinç’in açıklamaları şu şekilde…Spor yorumcusu Gökhan Dinç, Beşiktaş’ın başına yeniden geçen Sergen Yalçın hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dinç, ilk dönemde göreve gelmemesinden dolayı tereddütleri olduğunu belirterek şunları söyledi:“Sergen Yalçın'ı Beşiktaş'a çok yakıştırıyorum. İlkinde gelmedi, ikincisinde de gelmezse artık bundan sonra ‘gelme hocam’ niyetindeydim. İkincisi de geldi ve ben Sergen Yalçın Beşiktaş'ı şampiyon yapar, yapmazı bilemem. Yapması çok muhtemel gözükmüyor. Hatta yüzde yirmi-otuz bile şans veremeyebilirsin Beşiktaş'a ama Beşiktaş’a oynatır. Beşiktaş Alanya maçında da oynattı biliyor musun?”Dinç, Beşiktaş’ın Alanyaspor karşısındaki oyununu da değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş ikinci yarıda da iyiydi. Beşiktaş'taki şanssızlık, ilk yarının son dakikalarında gelen penaltıydı. İkinci yarıda daha başka türlü bir maç izlerdik. Bu sefer Alanya başka türlü bir şey oynamaya çalışacaktı. Beşiktaş da o baskıyla belki skoru değiştirebilirdi. Beşiktaş’ta Sergen Yalçın'a çok güveniyorum. İki tane güvendiğim isim var bir Beşiktaşlı olarak; biri Serdal Adalı, diğeri Sergen Yalçın. Üçüncüsü de birbirleriyle olan ilişkileri. O kadar güzel ilişkileri var ki ben bu ilişkiden Beşiktaş'a iyi bir futbol çıkabileceğini umut ediyorum.” duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..