Aaryan
Forum Üyesii
Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde...Kaya Çilingiroğlu, Yalçın’ın Beşiktaş’a dönüşünü hem camia hem de başkan için önemli bir adım olarak yorumladı.“Beşiktaş’ın Tek Çıkışı Sergen Yalçın’dı”Kaya Çilingiroğlu, daha önce de Beşiktaş için Sergen Yalçın’ın tek çıkış yolu olduğunu söylediğini hatırlatarak, “Ben olsam başkanın yerinde kendi koltuğumu korumak adına mutlaka Sergen Yalçın’ı getirirdim. Başkan da bunu yaptı ve en azından sosyal medya baskısını azaltmış oldu” dedi.“Sergen Doğru Kararlar Verirse Beşiktaş Şampiyon Olur”Yalçın’ın futbol bilgisine ve zekâsına dikkat çeken Çilingiroğlu, “Geçen yıl yorumculuk yaparken söylediklerinin yarısını bile sahaya yansıtabilirse Beşiktaş şampiyon olur. Ben Sergen’e güveniyorum. Hatalarından vazgeçerse Türk futbolunda kimsenin ulaşamayacağı bir noktaya gelebilir” ifadelerini kullandı.“Özel Hayatın Yok Artık Sergen”Sergen Yalçın’a tavsiyelerde bulunan Çilingiroğlu, teknik direktörlükle birlikte sorumluluklarının arttığını belirtti:“Sen artık Beşiktaş teknik direktörüsün. Özel hayatın diye bir şey yok. Bu camiayı temsil ediyorsun, ona göre davranmak zorundasın. Eğer futbola kendini adayabilirsen milli takım ve hatta federasyon başkanlığına kadar giden bir yol önünde duruyor.”“I Am Legend Yazısı Büyük Sorumluluk”Çilingiroğlu, Sergen Yalçın’ın kolundaki “I Am Legend” dövmesine atıfta bulunarak, “Bu çok iddialı bir yazı. Artık Beşiktaş taraftarı senden o yazının hakkını vermeni bekliyor. Yirmi beş milyon taraftar sana inandı, onların sorumluluğunu taşıyorsun. Bundan sonra top sende” diye konuştu.“Yavaş Oyuncu Almaz, Hızlı Futbolcularla Oynar”Sergen Yalçın’ın oyun anlayışıyla ilgili de konuşan Çilingiroğlu, “Sergen asla yavaş oyuncu almaz. Hızlı futbolcularla oyunu rakip sahaya yıkar. Sekiz-on hafta sonra onun planlarını daha net görebiliriz ama şimdiden Beşiktaş’ı büyük takım gibi oynatacağını söyleyebilirim” dedi.Kaya Çilingiroğlu, sözlerini “Sergen Yalçın doğru tercihleriyle Türk futboluna katkı yapabilecek özel bir karakter. Şimdi ona düşen, Beşiktaş taraftarının güvenine karşılık vermektir” diyerek noktaladı.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..